Társoldalak

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, írjon az alábbi e-mail címre!

 

E mail :

kiwisite@gmail.com

Tudj meg többet!

Mindössze havi 16.500 forintért résztvehetsz mindabban, amit egy nyelviskolában sosem érhetsz el..

Tovább..

 

 

Nyelvtanulás havi 16.500 Ft-ért? Igen! Lehetséges!

Regisztrálj most, és vegyél részt a XXI.-ik század lehetőségein alapuló Online nyelvtanulásban!

Oldalunkon, hétről-hétre együtt haladva oldjuk meg az újabb és újabb feladatokat, és érezhetően, minden héttel közelebb juthatsz velünk, a magabiztos nyelvtudásig. Feladataink között a kezdők és haladók, egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelőt, és mindig megtalálhatják a feladatmegoldásokhoz szükséges hasznos segítségeket. Oldalunkon, a nyelvtanulást segítendő, minden hasznos információt és segédeszközt egyhelyen megtalálsz. Az online szótáraktól, a szövegfordítón át, a teljeskörű nyelvtanig minden segítséget rendelkezésedre bocsátunk. És ha mégis lenne megválaszolandó kérdésed, közösségi fórumunkon is felteheted azt, valamint az angol nyelvi szlengek elsajátításához angol nyelvű chat elérést is biztosítunk, ahol ha már biztosabb a nyelvtudásod kedvedre társaloghatsz a nap 24 órájában számos angol anyanyelvű felhasználóval, és mindezt hála az online elérésnek egy nyelviskola tanfolyamdíjának töredékéért, azaz mindössze havi 16.500 forintért veheted igénybe.

 

Iratkozzon fel még most következő havi intenzív kurzusunkra! A következő havi kurzusunk indulási időpontja: FIGYELEM! AZ OLDAL SZOLGÁLTATÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL! NE REGISZTRÁLJON!  

 

Nézze meg mintánkat és döntsön a tények alapján: Klikk ide>>

 

Kurzusaink, mind kezdő, mind haladó szinten 8-8 hetet vesznek igénybe, így teljesen kezdők normál ütemben haladva 16 hét azaz 4 hónap alatt juthatnak el nulláról a középfokú magabiztos nyelvtudásig! Aki nagyon szorgalmas, azonban akár 2hónap alatt is eljuthat a célig, hiszen kezdő és haladó feladataink, és segédanyagaink egyszerre elérhetők minden tagunk számára!

 

Regisztráció!

A részvételi díj megfizetésére SMS-ben, valamint folyószámlás átutalással van lehetőség. SMS fizetés esetén a 16.500 forint kifizetése emeltdíjas SMS elküldésével történik. Folyószámlás fizetés esetén az összeget banki átutalással lehet teljesíteni. A fizetési mód kiválasztásához válasszon a legördülő menüből! Bizonytalan? Kattintson ide és nézze meg minta oldalunkat: Minta oldal>>

REGISZTRÁCIÓ!

Név:

E-mail cím:

Lakcím:

Telefonszám:

Szint:

Fizetési mód: