Társoldalak

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, írjon az alábbi e-mail címre!

 

E mail :

kiwisite@gmail.com

Tudj meg többet!

Mindössze havi 9680 forintért résztvehetsz mindabban, amit egy nyelviskolában sosem érhetsz el..

Tovább..

 

 

Szótár:

 

Angol akció!

Angolul tudni kell, de megtanulni nem is olyan könnyű.. Ha már Ön is vett részt valamely nyelviskola gyakran sokat ígérő és intenzívnek hirdetett tanfolyamán, Ön is tudja, hogy gyakran a tanfolyamok másról sem szólnak, minthogy az oktató kiadja a sokszor teljesíthetetlen mennyiségű házi feladatot, majd megpróbálja számon kérni azt. Sokszor úgy érzi az ember, hogy a havi 30-40ezres tandíjat azért fizeti ki, hogy nyüstöljék, és ha nem tanul eleget otthon, hogy felkészüljön a számonkérésekre, az órákon már csak a hiányos tudásával szembesül. Ha pedig bírja az iramot akkor jogos a kérdés, mennyiben köszönhető ez az Ön szorgalmának, és mennyiben az órai munkának??

Miért fizetünk a számonkérésért tízezreket?

Ha ön is úgy érzi, hogy az órai oktatáson, szinte csak az otthoni munkáját, és az otthon elsajátított tudását kérik számon, akkor mégis miért fizetne 30-40ezet havonta ezért?? Jó-jó igen. Kell, hogy számon kérjék. Kell, hogy valahol megválaszolják kérdéseit, és kell, hogy irányítsák, és újabb és újabb feladatokat adjanak fel. De miért ne kaphatná meg ezeket az instrukciókat, ott -és akkor amikor önnek a legjobb- és ahol amúgy is órákat tölt naponta? 

Tovább..Regisztráció..

Mennyit ad a tudásunkhoz az órai oktatás?

business

Az órai oktatás bár sok múlik a nyelvtanár rátermettségén, a szűkös időkeret miatt gyakran csak néhány probléma megválaszolására elegendő, és a beszélt nyelv gyakorlásához, nem tesz hozzá sokkal többet, mintha kedvenc filmünket néznénk meg otthonunkban DVD-n Angolul. És lássuk be sokaknak nem is fér bele munka mellett az idejébe, hogy hetente több alkalommal órákon át angoltanfolyamon vegyen részt..

Tovább..Regisztráció..

 

Hány órát internetezik naponta?business

Napjainkban, már szinte minden háztartásban, és a legtöbb munkahelyen jelen van az Internet, és szinte nincs olyan ember aki ne töltene el naponta néhány órát a számítógép előtt. És igen! Ezt az időt hasznosan is ellehet tölteni!

Tovább..Regisztráció..

Hasznosítsa nyelvtudásához az Internetet!

business

Csatlakozzon internetes közösségünkhöz, és vegyen részt a XXI.-ik lehetőségeit kihasználó nyelvtanulásban. Hetente megoldandó, és beküldendő feladatok. Online segítség. Segítőkész közösség. Tankönyvmentes részletes segédanyag, és szótár.

Tovább..Regisztráció..

Nyelvtanulás havi 9680 Ft-ért? Igen! Lehetséges!

Regisztrálj most, és vegyél részt a XXI.-ik század lehetőségein alapuló Online nyelvtanulásban!

Oldalunkon, hétről-hétre együtt haladva oldjuk meg az újabb és újabb feladatokat, és érezhetően, minden héttel közelebb juthatsz velünk, a magabiztos nyelvtudásig. Feladataink között a kezdők és haladók, egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelőt, és mindig megtalálhatják a feladatmegoldásokhoz szükséges hasznos segítségeket. Oldalunkon, a nyelvtanulást segítendő, minden hasznos információt és segédeszközt egyhelyen megtalálsz. Az online szótáraktól, a szövegfordítón át, a teljeskörű nyelvtanig minden segítséget rendelkezésedre bocsátunk. És ha mégis lenne megválaszolandó kérdésed, közösségi fórumunkon is felteheted azt, valamint az angol nyelvi szlengek elsajátításához angol nyelvű chat elérést is biztosítunk, ahol ha már biztosabb a nyelvtudásod kedvedre társaloghatsz a nap 24 órájában számos angol anyanyelvű felhasználóval, és mindezt hála az online elérésnek egy nyelviskola tanfolyamdíjának töredékéért, azaz mindössze havi 9680 forintért veheted igénybe.

Iratkozzon fel még most következő havi intenzív kurzusunkra! A következő havi kurzusunk indulási időpontja:  

 

Nézze meg mintánkat és döntsön a tények alapján: Klikk ide>>

 

Kurzusaink, mind kezdő, mind haladó szinten 8-8 hetet vesznek igénybe, így teljesen kezdők normál ütemben haladva 16 hét azaz 4 hónap alatt juthatnak el nulláról a középfokú magabiztos nyelvtudásig! Aki nagyon szorgalmas, azonban akár 2hónap alatt is eljuthat a célig, hiszen kezdő és haladó feladataink, és segédanyagaink egyszerre elérhetők minden tagunk számára!

 

Regisztráció!

A részvételi díj megfizetésére SMS-ben, valamint folyószámlás átutalással van lehetőség. SMS fizetés esetén a 9680 forint kifizetése emeltdíjas SMS elküldésével történik. Folyószámlás fizetés esetén az összeget banki átutalással lehet teljesíteni. A fizetési mód kiválasztásához válasszon a legördülő menüből! Bizonytalan? Kattintson ide és nézze meg minta oldalunkat: Minta oldal>>

REGISZTRÁCIÓ!

Név:

E-mail cím:

Lakcím:

Telefonszám:

Szint:

Fizetési mód: