Gyakran ismételt kérdések - GYIK1. Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés elküldése után kapsz egy visszaigazoló e-mailt és átkerülsz a pénztár oldalunkra, ahol kiválaszthatod a fizetési módot.

Bankkártya: Ha bankkártyával fizethet ki a megrendelt szolgáltatás árát, akkor azonnal beállítódnak a jogosultságaid és máris kezdheted, illetve folytathatod a tanulást. Ez teljesen biztonságos és a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás. Az elektronikus számlát e-mail-ben küldjük el.

Átutalás: Ha nem bankkártyás fizetési módot választod vagy nem sikerül ilyen módon kifizetned, akkor azonnal küldünk egy díjbekérőt, ami tartalmaz minden olyan információt, ami szükséges az átutaláshoz. Amikor pénz megérkezik a számlánkra, beállítjuk a jogosultságaidat és e-mail-ben elküldjük az elektronikus számlát.

2. Hogyan fizethetem ki a megrendelt szolgáltatásokat?

Két módon fizetheti ki a megrendelt szolgáltatásokat: bankkártyával, online (az OTP Mobil Kft. SIMPLE szolgáltatása) vagy átutalással: OTP Bank: WEB-Multimédia Kft. 11703006-20475558 bankszámlaszámra.

SIMPLE OTP Bank Zrt.
3. Mit jelent a korlátlan csomag?

A korlátlan csomag azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy rendszeresen újabb leckéket töltünk fel, soha sem jár le az előfizetésed. Így az egész hátralévő életedben használhatod tanuláshoz, illetve szinten tartáshoz is az I LOVE ANGOL weboldalát.

4. Nem indulnak el a hangok! Mit tegyek?

Ha nem működnek a lejátszógombok, akkor csináld végig az alábbi tesztet: A hanglejátszó tesztje. Ha munkahelyeden tapasztalod ezt a problémát, akkor keresd meg a rendszergazdát!

5. Nem tudom megnyitni a letöltött pdf formátumú e-bookokat és nyelvtani magyarázatokat. Mit tegyek?

A pdf formátumú dokumentumok megnyitásához az Adobe Reader ingyenes olvasó programjára van szükség. A programot ide kattintva töltheted le, majd nagyon gyorsan és egyszerűen telepítheted.

Probléma esetén hívj minket a „Kapcsolat” menüpontban megadott telefonszámon mindennap 9-21 óra között, vagy fordulj rendszergazdádhoz!

6. Hogyan láthatom át a legegyszerűbben az oldalt? Hogy ismerhetem meg a módszert?

Nézd meg az erre a célra készített útmutató videókat és próbáld ki 5 ingyenes leckével.

7. A mobilom nem tudja lejátszani a szókikérdező hangfájlokat. Mit tegyek?

A szókikérdező hangfájlok külön neked generálódnak le a szerverünkön, amikor rákattintasz a “Kiejtést gyakoroló mp3 hangfájl generálása” feliratra. Sajnos ezeket az általunk generált mp3 fájlokat bizonyos mobiltelefonok szoftverei nem képesek lejátszani. A weboldalunkról letöltött mp3 hangfájlokat a telefonra való áttöltés előtt át kell futtatni az alábbi online konverteren: online-audio-converter.com.

8. Minden szöveget magyarul látok, a bemásolt szövegeket is az oldal lefordítja magyarra. Miért van ez?

Be van kapcsolva a böngésződben az automatikus fordítás, így minden angol szöveget magyarul jelenít meg. Ezt a böngésződ tetején kell kikapcsolni.

Fordítás
9. Miért nem működik a mikrofonos, hangazonosító rendszer?

Ez a funkció csak a Chrome böngésző 25-ös vagy újabb verziójával működik. Macintosh gépeken is működik, de ott is csak a Chrome böngészővel. iPhone és iPad eszközökön sajnos nem érhető el ez a szolgáltatás. Ha a fentiek rendben vannak és mégsem működik a kék mikrofon, akkor csináld végig az alábbi tesztet: A kék mikrofon tesztje.

10. Hogyan tudok bemásolni egy szöveget a szótárazó programba?

1.) Jelölj ki az egérrel egy szöveget a weboldalon, vagy ahol van. Bal egér klikk, tartsd lenyomva a gombot és húzd az egeret a kijelölni kívánt szöveg végéig. Ekkor engedd fel a bal egérgombot.

2.) Nyomd meg először a Ctrl billentyűt, és azt lenyomva tartva nyomd hozzá egy pillanatra a "c" gombot. Ezzel bekerült a szöveg egy láthatatlan átmeneti memóriába. Figyelj rá, nehogy eltűnjön a művelet során a kijelölés, mert akkor nem fog másolni semmit a rendszer.

3.) Kattints bele a szótárazó program szövegmezőjébe egy rövid bal egér klikkel. Ezzel a kurzor odakerül a szövegmezőbe.

4.) Nyomd meg most is először a Ctrl billentyűt, és azt lenyomva tartva nyomd hozzá egy pillanatra a "v" gombot. Ezzel bekerül a szöveg a szövegmezőbe, amennyiben jól csináltad.